produk

éfisién tinggi 99% Graphene

Pedaran pondok:

Graphene mangrupikeun bahan karbon énggal kalayan struktur dua diménsi.
Graphene ngagaduhan
sipat listrik, termal sareng mékanis anu saé pisan. Daérah permukaan khusus tina graphene disiapkeun ku perusahaan urang 500-1000m2 / g sareng kandelna 0,55-3,74 nm.

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Graphene mangrupikeun bahan karbon énggal kalayan struktur dua diménsi. Graphene ngagaduhan sipat listrik, termal sareng mékanis anu hadé. Daérah permukaan khusus graphene anu disiapkeun ku perusahaan urang nyaéta 500-1000m2 / g sareng kandelna 0,55-3,74 nm. Graphene ngagaduhan luas permukaan anu khusus pisan sareng sesah dibubarkeun dina pelarut polar atanapi non-polar. Ayeuna, ku nambihan dispersan dina larutan graphene, dispersi graphene tiasa diseragamkeun sareng stabil ku ultrasound.

Spésifikasi

Modél
Graphene
Kasucian
> 99wt%
Kandel
0,55 ~ 1,2 NM
Diameter
0,5-3 um
Jumlah lapisan
1-5 lapisan
Daérah permukaan khusus
554.364 m2 / g
Penampilan
bubuk hideung
 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami