produk

Surfaktan efisien Alkyl polyglucoside 50% -70% APG 0810 cas 68515-73-1

Pedaran pondok:

ALAMI APG 0810 mangrupikeun surfaktan nonionik anu hampang pisan didamel tina bahan baku hérbal anu tiasa diénggalan, anu handap beracun, henteu tiasa ngairitasi sareng gampang diborodasi. Éta pagelaran anu saé kalebet deterjen, ngabasahi, ngabubarkeun sareng kasaluyuan, khususna pikeun ngahasilkeun harta. Éta ogé nunjukkeun résistansi alkali sareng éléktrolit anu hadé sareng tiasa ngaleyurkeun bahan sanés. PH tiasa ditangtoskeun sesuai sareng kabutuhan pelanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Surfaktan efisien Alkyl polyglucoside 50% -70% APG 0810 cas 68515-73-1

Detil produk:

Ngaran Produk: APG 0810

CAS #.: 68515-73-1

Kelas: 50% - 70%

Modél Produk: APG 0810

Larutan cai tina alkil polyglucosides dumasar kana alkohol lemak alami C8 - C10

Ngaran INCI: Capryl Glucoside CAS-No .: 68515-73-1

Sinonim: Penampilan Decyl Glucoside: Cairan kentel konéng entéh

ALAMI APG 0810 mangrupikeun surfaktan nonionik anu hampang pisan didamel tina bahan baku hérbal anu tiasa diénggalan, anu handap beracun, henteu tiasa ngairitasi sareng gampang diborodasi. Éta pagelaran anu saé kalebet deterjen, ngabasahi, ngabubarkeun sareng kasaluyuan, khususna pikeun ngahasilkeun harta. Éta ogé nunjukkeun résistansi alkali sareng éléktrolit anu hadé sareng tiasa ngaleyurkeun bahan sanés.

PH tiasa ditangtoskeun sesuai sareng kabutuhan pelanggan.

Modél Produk: APG0814

Larutan cai tina alkil polyglucosides dumasar kana alkohol lemak alami C8 - C14

Ngaran INCI: Coco Glucoside

CAS-No.: 141464-42-8

Penampilan: Konéng, rada mendung sareng kentel cair NATURALAPG 0814 nunjukkeun paripolah suhu handap anu ningkat. Kusabab eusi glukosida ranté alkil handap, NATURALAPG 0814 tiasa disimpen sareng diolah di handap

tingkat suhu (> 5°C).

NATURALAPG 0814 tiasa dirumuskeun kalayan gampang sabab henteu nunjukkeun fase gél nalika éncér. Ku ngirangan nilai pH, contona, sareng asam sitrat ka handap 8,5 cloudiness anu khusus pikeun produk ngaleungit sahingga ogé ngamungkinkeun ngarumuskeun produk anu jelas. Solusi cai tina NATURALAPG 0814 moal tiasa dikentel ku ditambahan NaCl. Dina kombinasi sareng surfaktan anionik viskositas tiasa ningkat ku cara nambihan éléktrolit.

Modél Produk: APG1214

C12 - C14 lemak alkohol glukosida

Ngaran INCI: Lauryl Glucoside

CAS-No.: 110615-47-9

Penampilan: cairanana rada mendung sareng kentel Kagorengan produk dihasilkeun tina kombinasi kadar magnesium oksida na (maks. 600 ppm magnésium) sareng nilai pH dimana éta disayogikeun. Kekeruhan ieu henteu ngagaduhan pangaruh négatip dina sipat produk sareng ngaleungit upami nilai pH diluyukeun kana dihandap 7. NATURALAPG 1214 mangrupikeun surfaktan nonionik kalayan kasaluyuan dermatologis anu hadé sareng épék ningkatkeun viskositas. Kituna éta cocog pikeun dianggo salaku aditif atanapi ko-surfaktan dina persiapan pembersih surfaktan kosmetik.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

25kg / kendang, 200kg / kendang, 900kg / IBC TANK

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan Konéng Cahaya
Eusi padet (%)
68.0-72.0
Cai (%)
28.0-32.0
nilai pH (20% dina 15% IPA aq.)
7.0-9.0
Viskositas (mPa · s, 25 ℃)
3500-5000
Alkohol lemak gratis (%)
< 5.0
Kandungan lebu sulfat (%)
< 3.0
Warna, Gardner
< 5.0
Dénsitas (g / cm3, 25 ℃)
1.15-1.17
Nilai DP
1.5-1.7
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami