produk

Kelas tinggi 99,7% Resorcinol CAS 108-46-3

Pedaran pondok:

Ngaran: Resorcinol

Formula Molekul: C6H6O2
CAS: 108-46-3
MW: 110.1106
Kapadetan: 1.27g / cm3, 20 ℃
Kelas: 99,7%

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran: Resorcinol

Formula Molekul: C6H6O2
CAS: 108-46-3
MW: 110.1106
Kapadetan: 1.27g / cm3, 20 ℃
Kelas: 99,7% mnt

Aplikasi

1> Dina industri éta produk kimia organik Penting sareng panengah tiasa dilarapkeun kana Perekat karét, résin, pewarna, pengawet, réagen farmasi sareng analitis;

2> Dina kosmétik sareng ubar salaku Resorcinol ngagaduhan pangaruh baktisida, tiasa dianggo salaku bahan pengawet anu ditambihkeun kana kosmétik sareng ubar dermatology pastes sareng salep, Dipaké dina resep pewarna rambut (salaku dye dye), kosmétik anti jarawat sareng aditif farmasi, germ fungisida

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Bodas dugi ka bodas semu bodas-kulawu
Assay
99% mnt
Kamurnian HPLC
99,7% mnt
Catechol
0,10% maks
Hydroquinone
0,05% maks
Phenol
0,10% maks
Titik katirisan
109 ℃ mnt.
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Pakét & Panyimpenan

25kg / kantong atanapi kendang 25kg / karton

Simpen di handap 35. Nitrogén disegel. Tetep jauh tina bahan asam, alkali, antioksidan. Transportasi: Tetep dihandap 35 ℃.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami