produk

Kelas tinggi Minyak Kayu Cina murni sareng alam Tung Minyak CAS 8001-20-5

Pedaran pondok:

Tung minyak, ogé dikenal salaku China Wood Oil, Lumbang oil, Noix d'abrasin (fr.) Atanapi ngan saukur minyak kai, didamel tina biji siki tangkal Tung (Aleurites fordii sareng Aleurites montana, kulawarga Euphorbiaceae).
Minyak tong dipaké salaku bahan pengawet pikeun kapal kai. Minyak nembus kai, teras hardens pikeun ngabentuk lapisan hidrofobik anu teu kabebeng (ngusir cai) dugi ka 5 mm kana kai. Salaku bahan pengawet éta épéktip pikeun padamelan luar di luhur sareng handapeun taneuh, tapi lapisan ipis ngajantenkeun kirang mangpaat dina prakna.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kelas tinggi Minyak Kayu Cina murni sareng alam Tung Minyak CAS 8001-20-5

Detil produk:

Ngaran Kimia: Tung Minyak

Sinonim: Minyak Kayu Cina

CAS: 8001-20-5

Kasucian: 99% mnt

Fitur

Tung minyak, ogé dikenal salaku China Wood Oil, Lumbang oil, Noix d'abrasin (fr.) Atanapi ngan saukur minyak kai, didamel tina biji siki tangkal Tung (Aleurites fordii sareng Aleurites montana, kulawarga Euphorbiaceae).
Minyak tong dipaké salaku bahan pengawet pikeun kapal kai. Minyak nembus kai, teras hardens pikeun ngabentuk lapisan hidrofobik anu teu kabebeng (ngusir cai) dugi ka 5 mm kana kai. Salaku bahan pengawet éta épéktip pikeun padamelan luar di luhur sareng handapeun taneuh, tapi lapisan ipis ngajantenkeun kirang mangpaat dina prakna.

Aplikasi

1. Tung minyak tiasa dianggo janten bahan baku cet & tinta. Utamana dianggo salaku tahan cai, anticorrosive, palapis antirust dina ngawangun, mesin, Pakarang, kendaraan sareng kapal, alat mancing sareng alat listrik; ogé éta tiasa dianggo pikeun ngadamel Kain, kertas, sabun, pestisida jsb ....

2. Tung minyak tiasa daub kana pakean kai sareng ngajagaanna, janten bahan pembuktian cai nalika ngadamel kaén sareng kertas.

3. Tung minyak mangrupikeun bahan baku utami pikeun pembuatan cet, tinta, salaku gedong, mesin, kendaraan, senjata, gear, listrik, anti antorustik sareng anti anti korosi palapis, sareng produksi lawon, kertas, sabun, pestisida sareng ubar anu nganggo agén utah, inséktisida.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

200kg / kendang

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cahaya konéng janten cairan berminyak konéng semu coklat
Kasucian,%
≥ 99
Uap,%
≤0.5
Warna APHA
≤5
Nilai saponifikasi
191
Nilai iodin
170
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami