produk

Plastikizer kelas tinggi 99,5% DOA Dioctyl Adipate CAS 103-23-1

Pedaran pondok:

DOA mangrupikeun agén palastik tahan-tahan has kalayan efisiensi plasticizing tinggi dina suhu luhur, tingkat parobihan warna leutik dina kaayaan anu dipanaskeun, lumaku pikeun polychloroethene, copolymer klorovinil, polistirén, karét sintétik ogé seueur jinis résin.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Plastikizer tingkat tinggi 99,5% DOA Dioctyl Adipate CAS 103-23-1 kalayan harga anu saé

Detil produk:

Ngaran Kimia: Dioctyl Adipate

Sinonim: Bis (2-étiléxil) adipat

CAS: 103-23-1

Rumus molekular: C22H42O4

Aplikasi

DOA mangrupikeun agén palastik tahan-tahan has kalayan efisiensi plasticizing tinggi dina suhu luhur, tingkat parobihan warna leutik dina kaayaan anu dipanaskeun, lumaku pikeun polychloroethene, copolymer klorovinil, polistirén, karét sintétik ogé seueur jinis résin.

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

1000kg / tank IBC, 190kg / kendang

Simpen di RT. Wadahna dijaga pageuh ditutup sareng disimpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.

Umur rak 12 bulan. Nalika transportasi kedah nyingkahan hujan, sinar panonpoé.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan berminyak transparan henteu warnaan
Kasucian wt%
≥ 99,5
Warna (Pt-Co)
≤ 30
Nilai asam (mgKOH / g)
0,01
Uap,%
0,10
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami