produk

Kasucian luhur 98% mnt Daun Alkohol cas 928-96-1 cis-3-Hexenol

Pedaran pondok:

Ngaran kimia: Daun Alkohol

 
Sinonim: cis-3-Hexenol
Formula Molekuler : C6H12O
 
Dénsitas: 0,848 g / mL dina 25 ° C (cahayana.)
 
Nomer CAS: 928-96-1

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran kimia: Daun Alkohol

 
Sinonim: cis-3-Hexenol
Formula Molekuler : C6H12O
 
Dénsitas: 0,848 g / mL dina 25 ° C (cahayana.)
 
Nomer CAS: 928-96-1

Aplikasi Produk

1. Rempah anu tiasa didahar. Hal ieu utamina dianggo kanggo nyayogikeun sababaraha jinis melon sareng buah sareng pereda pepermin.


2. Cis-3-hexenol gaduh seungit anu mirip sareng alkohol isopentil sareng dianggo pikeun nyiptakeun panyarap anu maju;
Trans-3-héksénol ngagaduhan seungit jarami anu kuat dina kaayaan anu ipis sareng aromatik sareng dianggo dina produksi paré anu khusus.

3. Cis-3-hexenol, ogé katelah alkohol daun, henteu ngan ukur dianggo dina rasa kimia sapopoé kalayan rasa héjo kembang,
ogé dipaké dina rasa kadaharan kalayan rasa buah sareng rasa mint tiasa dianggo pikeun ngaktipkeun seungitna
tina kembang, rasa buah sareng rasa mint dina bahan kimia sareng kadaharan sadidinten.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Ciri-cirina
Cairan berminyak tanpa warna
Ambu
Bau jukut héjo kuat
Kapadetan relatif (20 / 4ºC)
0.8460 ~ 0.8500
Indéks réfraktif (20 ° C)
1.4390 ~ 1.4410
Assay
≥98%
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.
 

Pakét & Panyimpenan

25kg atanapi 50kg atanapi 170kg / drum, atanapi numutkeun sarat anjeun.
Éta kedah disimpen dina tempat anu garing, tiis sareng airiness, hindarkeun insolasi sareng uap,
tetep jauh tina oksida

Produk Patali

1.

  100% Pure Natural Béta Pinene Dina Bulk CAS 127-91-3

2.

  Kelas Farmasi Thymol Kristal Bubuk Cas 89-83-8

3.

  100% Minyak Kayu Manis murni sareng Alam CAS 8007-80-5

4.

  100% Murni Sareng Alam 50% 65% 85% Minyak Pinus Dina Harga Anu Saé Cas 8002-09-3

5.

  100% Alami Pinene Alami Murni Dina Bulk CAS 7785-26-4

6.

  Kristal Murni sareng Alam Menthol / L-Menthol 99% Kalayan Harga Bagus Cas 2216-51-5

7.

  Citral Murni Sareng Alam CAS 5392-40-5

8.

  Bubuk Campur Campur 100% Murni Sareng Alami Cas 76-22-2

9.

  Kelas Farmasiutika Alami sareng Murni Borneol / D-Borneol 96%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami