produk

Kemurnian tinggi héksagonal boron nitrida bubuk cas 10043-11-5

Pedaran pondok:

Boron nitrida diwangun ku atom nitrogén jeung boron dina kristal,
struktur kristal tiasa dibagi kana: héksagonal boron nitride (HBN), jajaran padet tina héksagonal boron nitride sareng kubik borida nitrida, struktur kristal héksagonal boron nitrida gaduh grafit anu sami struktur lapisan, leupas, lubrication, nyerep gampang tina Uap, lampu sareng sipat sanésna bodas
bubuk, nyarios deui janten "grafit bodas.

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Boron nitrida diwangun ku atom nitrogén sareng boron dina kristal, struktur kristal tiasa dibagi kana:

héksagonal boron nitride (HBN), jajaran padet tina héksagonal boron nitride sareng cubic boron nitride, kristal

struktur héksagonal boron nitrida gaduh struktur lapisan grafit anu sami, leupas, pelumasan, nyerep gampang

tina Uap, cahaya sareng sipat bubuk bodas sanésna, nyarios deui janten "grafit bodas. Kapadetan teoritis: 2.27g / cm3,

gravitasi spésifik: 2.43, teu karasa mossberg: 2. Hexagonal boron nitride nyaéta ngagaduhan insulasi listrik anu saé,

konduktivitas termal, stabilitas kimia, henteu aya titik lebur anu jelas, tahan panas dugi ka 3000 ℃ dina 0,1 MPA nitrogén,

dina atmosfir réduksi nétral, tahan panas dugi ka 2000 ℃, nitrogén sareng argon dianggo dina suhu

tiasa ngahontal 2800 ℃, stabilitas goréng dina atmosfir oksigén, suhu handapeun 1000 ℃. Koefisien ékspansi tina

boron nitrida sarua jeung quartz, tapi konduktivitas termal sapuluh kali langkung luhur tibatan quartz.

Dina suhu luhur ogé ngagaduhan pelumas anu saé, nyaéta pelumas padet suhu luhur anu saé, ngagaduhan neutron anu kuat

kapasitas nyerep, stabilitas kimia, ampir sadaya logam molten gaduh inersness kimia.

Héagonagon boron nitrida teu leyur dina cai tiis, hidrolisis cai anu ngagolak pisan lambat sareng ngahasilkeun jumlah sakedik

tina asam borat sareng amonia, sareng asam lemah sareng basa kuat dina suhu kamar henteu réaktif, rada leyur

dina asam panas, ku natrium hidroksida cair, perlakuan kalium hidroksida tiasa diurai. Éta ngagaduhan saé

tahan korosi kana sagala jinis asam anorganik, alkali, larutan uyah sareng pelarut organik.

Aplikasi

1, boron nitrida nyaéta non-toksik, résistansi suhu luhur, résistansi korosi, termal tinggi

konduktivitas, insulasi tinggi, kinerja pelumasan anu hadé pikeun matéri.

2. Éta sanés ngan ukur insulator listrik tapi ogé konduktor termal, éléktrolisis khusus na
bahan résistansi dina suhu luhur, insulator tegangan tinggi sareng listrik frekuensi tinggi
sareng busur plasma.

3, tiasa dianggo salaku semikonduktor solid-phase doped material, anti-oksidasi atanapi gajih tahan cai.

4. pelumas suhu luhur sareng agén pelepasan kapang, bubuk boron nitrida ogé tiasa dianggo salaku
agén anti-adési pikeun manik kaca, agén pelepasan kapang pikeun kaca sareng logam ngabentuk.

5. Bahan super-keras diolah ku boron nitride tiasa didamel alat motong gancang-gancang
sareng pangeboran bit pikeun éksplorasi géologis sareng pangeboran minyak.

6. Bahan struktural réaktor atom, nozel pesawat sareng mesin rokét, bahan bungkus
pikeun nyegah radiasi neutron, sareng bahan pelindung termal dina aerospace.

7, henteu-toksik sareng henteu bahaya sareng pelumas, tiasa dianggo salaku pangisi kosmétik.

8. Kalayan partisipasi katalis, éta tiasa dirobih janten kubik boron nitrida sakumaha atos berlian
saatos suhu luhur sareng perlakuan tekanan.

9, ngalakukeun rupa-rupa kapasitor pilem aluminium kapasitor, tabung gambar aluminium plating, tampilan aluminium,
sapertos kapal évaporasi.

10, transistor panas segel desiccant sareng résin palastik sareng aditif polimér sanés.

11, sagala jinis laser anti-pemalsuan pelapis aluminium, bahan mérek mérek, sagala jinis labél roko, labél bir, kotak bungkus, bungkus rokok bungkus pelapis aluminium sareng sajabina.

Spésifikasi

BARANG
99%
98%
97%
Penampilan
bubuk kristal bodas
Boron nitrida (BN)
99%
98%
≥ 97%
Boron Oksida Gratis
0,45
0,45
≤ 0,5
Sodium Oksida (Na2O)
0,1
0,1
≤ 0,2
Magnésium Oksida (MgO)
≤ 0,015
≤ 0,015
0,03
Ukuran sisikian sedeng (um)
1 um
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Ngepak

25kg / kantong atanapi kendang 25kg / karton
Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami