produk

99% Diethylene glycol monoethyl éter acetate (DCAC) CAS 112-15-2

Pedaran pondok:

DCAC tiasa dianggo salaku réagen coalescing tina cet emulsion. Kusabab kaleyuran anu hadé sareng

laju lalaunan ngejat, éta mangrupikeun pangleyur idéal dina produksi cet nitrocellulose garing garing, cet alami atanapi cet semprot. Produk ieu ogé seueur dianggo dina produksi médis sareng péstisida; salaku bahan beberesih sareng usap pikeun panel kaca dina industri éléktronik.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kualitas luhur 99% Diethylene glycol monoethyl éter acetate (DCAC) CAS 112-15-2  

Detil produk:

Ngaran Produk: Diethylene glycol monoethyl éter acetate (DCAC)

CAS: 112-15-2

MF: CH3COOCH2CH2OCH2CH2OC2H5

Kelas: 99% mnt

Spésifikasi

Étiléna glikol monoétil éter asetat (CAC, DCAC)
Barang Étiléna glikol monoétil éter asétat (CAC) Diethylene glycol monoethyl éter acetate (DCAC)
CAS 111-15-9  112-15-2  
Rumus molekular CH3COOCH2CH2OC2H5 CH3COOCH2CH2OCH2CH2OC2H5
Penampilan Cairan henteu warnaan sareng jelas Cairan henteu warnaan sareng jelas
Kasucian (GC)% ≥ 99.5 99.0
Kisaran distilasi (℃ / 760mmHg) 154.0-160.0 213.0-223.0
Uap (KF)% ≤ 0,05 0,05
Kaasaman (sakumaha HAC)% ≤ 0,02 0,03
Gravitasi khusus (d420) 0,973 ± 0,005 1.010 ± 0,005
Warna (Pt-Co) ≤ 10 10
Paket sareng transportasi 200KGS / Dram Bahan kimia bahaya 200KGS / Drum Bahan kimia ilahar

 

 

Aplikasi

CAC utamina dianggo salaku pelarut pikeun logam, cet semprot furnitur sareng cet smear. Éta ogé tiasa dianggo salaku pelarut tina cet pelindung, dyestuff, résin, kulit, tinta percetakan; dipaké dina rumus beberesih tina permukaan anu keras tina logam, kaca, sareng sajabana; sareng dianggo salaku réagen kimia.

DCAC bisa dipaké salaku réagen coalescing tina cet emulsion. Kusabab kaleyuran anu saé sareng gancang laun tina nguap, éta mangrupikeun pelarut anu ideal dina produksi cet nitrocellulose garing garing, cet alami atanapi cet semprot. Produk ieu ogé seueur dianggo dina produksi médis sareng péstisida; salaku bahan beberesih sareng usap pikeun panel kaca dina industri éléktronik.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami