produk

bubuk kualitas luhur Phloroglucinol dina Farmasi cas 108-73-6

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: Phloroglucinol

 
No CAS.: 108-73-6
 
Formula Molekul: C6H6O3
 
Kelas: 99% mnt

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk: Phloroglucinol

 
No CAS.: 108-73-6
 
Formula Molekul: C6H6O3
 
Kelas: 99% mnt

Aplikasi

Ieu dianggo pikeun nyintésis produk perawatan ati-ati, salaku bahan baku pikeun pewarna, panyedot

sareng agén tahan korosi pikeun tékstil sareng kulit, salaku gaganti iodida pérak dina ngadamel hujan.
bahan baku kapsul plastik, jsb.

Ieu ogé dipaké pikeun ngadamel panengah, ubar kertas duplikat fotosensitif, réagen umum, jst.
 

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Bubuk kristal bodas
Assay
99%
Lebur Titik
216.0 ~ 219.0 ° C
Kaleungitan garing
≤0,5%
Résidu dina ignition
≤0,2%
Logam beurat
≤0,002%
Klorida
≤0,02%
Sulfat
≤0,05%
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Ngepak

25KG / CARTON atanapi sakumaha pamundut


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami