produk

Lauramide DEA CAS 68603-42-9

Pedaran pondok:

Foaming saé, stabilisasi busa, penetrasi sareng dekontaminasi, cai anti-keras sareng fungsi sanésna;

Pangaruh kentel anu saé, tiasa cocog sareng sababaraha rupa surfaktan pikeun ningkatkeun épék beberesih;

Surfaktan non-ionik, teu aya titik awan, ngagaduhan kaunggulan gampil leyur dina cai, kirang ngambek, sareng gampang dibiodegradasi.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

LDEA

Séri Alkanolamide

Lauramide DEA

LOCAMIDE DEA

Rumus molekular: RCON (CH 2 CH 2 OH) 2

No CAS.: 68603-42-9

Aplikasi Produk

Produk ieu seueur dianggo salaku aditif, busa penstabil, booster booster, utamina dianggo dina pembuatan sampo sareng deterjen cair, kanggo kentel, busa, stabilkeun busa sareng ningkatkeun épék beberesih.

Dosis anu disarankeun: 1.0 ~ 5.0%

 

Spésifikasi

Spésifikasi 1: 1 1: 1.5 1: 2
Penampilan (25Ċ) Cairan transparan konéng hérang Bodas kana témpél konéng entéh Cairan transparan konéng hérang
Nilai amina, mgHOH / g  ≤30.0 ≤90.0 ≤130.0
Lemak (Minyak gratis),% ≤8.0 ≤6.0 ≤4.0
Warna (Hazen) ≤300.0 ≤300.0 ≤300.0
Eusi aktip (%)) ≥77.0 ≥70.0 ≥63.0
Cai,% ≤0,50 ≤0,50 ≤0,50
Kandungan gliserin,% ≤10.0 ≤9.0 ≤8.0

Pakét & Panyimpenan

Spésifikasi bungkus: 200kg kendang palastik

Kaayaan panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami