produk

Cair 30% LDAO Lauryl dimethyl amine oxide CAS 1643-20-5

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Lauryl dimethyl amine oxide

 
Ngaran séjén: N, N-dimethyldodecylamine-N-oxid

NO CAS.: 1643-20-5

Formula: C14H31NO
 
Kasucian: 30% cair
 

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Lauryl dimethyl amine oxide

Ngaran séjén: N, N-dimethyldodecylamine-N-oxid

NO CAS.: 1643-20-5

Formula: C14H31NO

Kasucian: 30%

Formulir: Cair

 

LDAOdina suhu kamar mangrupikeun cairan transparan anu teu warnaan atanapi konéng, mangrupikeun jinis surfaktan khusus, janten kationik dina medium asam, sareng dina medium nétral atanapi basa henteu non-ionik. Salaku tambahan pikeun ngagaduhan sipat agén aktif permukaan umum, tapi ogé ngagaduhan pelarutan anu saé, kentel, émulsiasi, ngabuih, busa stabil, lemes, pelembab, antistatik, kasaluyuan anu saé sareng kulit manusa, karacunan rada fisiologis, gampang biodegradasi. Sareng éta ngagaduhan sipat baktériida tinangtu sareng jamur - épék buktina

 

Pasipatan

1. Antistatik, pelemasan, kinerja busa-stabilisasi alus teuing.

2. Hampang kana kulit. Ngadamel lawon lemes sareng lemes, jantenkeun rambut lemes, gampang disisiran, herang tur ngagurilap.

3. Bleach stabil. Kamampuan anu saé tina kentel sareng leyur supados produk tetep stabil.

4. Kamampuan anu saé pikeun steril sareng nyebarkeun sabun kalsium, biodegradabilitas anu saé.

5. Janten cocog sareng anioncic, kationic, amphoteric sareng nonionic surfactants.

6. Utamana cocog pikeun sampo, nyeuseuh mandi, deterjen nyeuseuh piring

Aplikasi Produk

Lauryl Dimethyl Amine Oksida dianggo salaku detérjen, emulsifier, agén ngabasmi, agén foaming, pelembut, agén panggilingan sareng bantu ngalelep.

Ogé tiasa dianggo salaku agén sterilisasi sareng agén antistatik,

Salaku koagulan nalika plating logam,

Salaku agén anu ngamimitian atanapi agén anu ngahambat dina polimérisasi,

Salaku agén emulsifying atanapi agén moisturizing dina kosmétik; sanésna,

éta Tiasa dianggo salaku agén antirust pikeun logam.

Aplikasi Produk

Lauryl Dimethyl Amine Oksida dianggo salaku detérjen, emulsifier, agén ngabasmi, agén foaming, pelembut, agén panggilingan sareng bantu ngalelep.

Ogé tiasa dianggo salaku agén sterilisasi sareng agén antistatik,

Salaku koagulan nalika plating logam,

Salaku agén anu ngamimitian atanapi agén anu ngahambat dina polimérisasi,

Salaku agén emulsifying atanapi agén moisturizing dina kosmétik; sanésna,

éta Tiasa dianggo salaku agén antirust pikeun logam.

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
Cairan jelas henteu warnaan
Assay
30%
Amina gratis,%
≤0,2%
Warna (APHA)
<100 #
PH (larutan cai 10%)
6.0 ~ 8.0
* Salaku tambahan : Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.
 

Pakét & Panyimpenan

Pakét: 180kg / kendang, 25kg / kendang

Ingetan:
Tetep di tempat anu garing, tiis, sareng diiuhan ku bungkusan aslina, hindarkeun kalembaban.

Suhu sekitarna10-50 ℃, wadah pikeun disegel.

Henteu disarankeun nganggo wadah tina bahan tambaga. Disarankeun disimpen dina wadah palastik; umur rak dua taun.

Produk Patali

1.

  Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride (Benzalkonium Chloride) (DDBAC / BKC)

  Cas 139-07-1

2.

  Benzalkonium Chloride (ADBAC / BKC 50%, 80%) Cas 8001-54-5 Atanapi 63449-41-2

3.

  Dodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium Chloride 1227 CAS 139-07-1

4.

  Dihydrogenated Tallow Dimethyl Ammonium Chloride D1821 CAS 107-64-2

5.

  99% N- (3-Aminopropyl) -N-Dodecylpropane-1,3-Diamine (Laurylamine Dipropylenediamine)

   CAS 2372-82-9

6.

  Didecyl Dimethyl Ammonium Chloride DDAC 50% / 80% CAS 7173-51-5

7.

  99% BPK Bubuk Cetylpyridinium Chloride Cas 123-03-5 Hexadecylpyridinium Chloride


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami