Warta

  • Cetylpyridinium klorida salaku Perawatan pikeun COVID-19

    Ékspérimén nunjukkeun frékuénsi luhur disinféktan amonium kuarternér salaku pangobatan pikeun seueur virus, kalebet coronavirus: kalakuan ieu ku mareuman palapis lipid pelindung anu ngaliput virus sapertos SARS-CoV-2 ngandelkeun. Sanyawa amonium kuartérér ...
    Maca deui
  • Uyah Amonium Kuartérér pikeun Disinféktan

    Uyah amonium kuarternér (QAS) mangrupikeun sanyawa kationik anu ngandung gugus alkil dina panjang ranté C8 – C18, anu leyur cai sareng tiasa dijantenkeun disinféktan dina industri tékstil. QAS mangrupikeun sanyawa ion anu gaduh nitrogén amonium kuartnér, opat alkil atanapi aryl g ...
    Maca deui
  • Pangumuman 2021 Q1

    Palanggan anu dipeunteun, Taun 2021 parantos ngagaduhan pangaruh anu jero tina darurat kaséhatan masarakat global (COVID-19), anu ngan ukur henteu ngan ukur ancaman serius pikeun kahirupan sareng kaséhatan jalma di seueur nagara, tapi ogé ngagaduhan résiko utama kana pangwangunan ékonomi dunya. Kalayan ngembangkeun s ...
    Maca deui
  • Inovasi perusahaan

    Mangtaun-taun, dina filsafat "Berorientasi Kualitas, Téhnologi Dipandu", perusahaan parantos ngembangkeun phosgén cair murni-murni sareng ngadamel agén curing tetraisocyanate (7900 #), TPPT éster phenyl tetraisocyanate kualitas luhur) agén crosslinking (baheulana dingaranan JQ -4 di dalam negeri sareng ...
    Maca deui
  • Ngalawan "wabah" sareng ngajaga produksi

    Ngalawan "wabah" anu leres pabrik urang ngahasilkeun produksi sadidinten langkung ti sarébu ton surfaktan, ayeuna mangrupikeun jaman anu penting pikeun wabah éta. Tanggal 3 Pébruari, urang terang yén salaku salah sahiji produksi aktif anu penting sareng panyadia di nagara éta, kami maksa ...
    Maca deui