produk

Octadecyltrimethylammonium klorida OTAC CAS 112-03-8

Pedaran pondok:

Octadecyltrimethylammonium klorida OTAC

Ngaran Inggris: Octadearyl dimethyl ammonium chloride

1831 , 1829, OTC, octadecyltrimethylammonium chloride, emulsifier, bahan baku sterilisasi, pembantaian minyak

Modél : 1829/1831   

Spésifikasi produk: 70%    

NO KAS:  112-03-8


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Octadecyltrimethylammonium klorida  OTAC

Ngaran Inggris: Octadearyl dimethyl ammonium chloride

1831 , 1829, OTC, octadecyltrimethylammonium chloride, emulsifier, bahan baku sterilisasi, pembantaian minyak

Modél : 1829/1831   

Spésifikasi produk: 30%; 70%    

NO KAS:  112-03-8

Kinerja sareng Aplikasi

OTAC mangrupikeun surfaktan kationik. Gampang leyur dina alkohol isopropil, leyur dina cai, sareng ngahasilkeun seueur busa nalika ngajempolan. Éta ngagaduhan penetrasi anu hadé, pelembut, emulsifikasi, antistatik, biodegradabilitas sareng fungsi sterilisasi.

1. OTAC cocog sareng zwitterionic, surfaktan nonionik sareng polimér kationik, tapi henteu cocog sareng surfaktan anionik.

2. OTAC utamina dianggo pikeun pelunak tékstil, kondisioner émolifikasi kosmétik rambut, agén leveling, agén antistatik, baktéri kualitas cai, disinféktan papakéan; ogé tiasa dianggo pikeun emulsifikasi aspal sareng emulsifikasi palapis tahan cai, pamrosésan peleburan serat gelas sareng aditif lapangan minyak, jst.

 

Spésifikasi

Spésifikasi 1829 1831
Penampilan (25Ċ) Cairan transparan konéng hérang Bodas kana témpél konéng entéh
Amina + uyah amonium gratis (%) Max 2.0 Max 3.0
PH (Hazen) 4.5-5.5 6.5-8.5
Warna (Hazen) Max.200 Max.300
Eusi aktip (%)) 30 ± 2 70 ± 2
Pangleyur cai alkohol

 

Pakét & Panyimpenan

Paking: 200KG; 50KG kendang palastik.

Ingetan: Disimpen dina hawa dina suhu kamar, umur simpé dua taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami