produk

grade pharmaceutic alami sareng murni Borneol / D-bearol 96%

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: Natural Borneol

Bagian Tutuwuhan: Daun ditanggung alami

Metode ékstraksi: distilasi uap


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk: Natural Borneol

Bagian Tutuwuhan: Daun ditanggung alami

Metode ékstraksi: distilasi uap

1. Serpih alami alami diturunkeun, kristal ekstrak kampus birol murni.

2. Eusi bahan utama D-bearol nyaéta 96%.

3. Hal ieu sacara umum dilarapkeun dina, kosmétik jeung industri pangan.

4. Kami produsén sareng pemasok khusus dina industri;

5. Kami ngadamel sababaraha jinis minyak atsiri alami sareng sintétik.

Kinerja & Aplikasi

Borneol mangrupikeun kristal bodas atanapi bodas-bodas atanapi massa tembus. Hiji bentuk ngagaduhan bau pinus sareng rasa mint. Cai mibanda kalarutan sedeng dina cai. Borneol dipendakan sacara alami dina langkung ti 260 pepelakan sareng ogé aya dina kulit jeruk minyak, pala, jahé, sareng rempah-rempah sapertos thyme.


Fungsi:
1. Dipaké pikeun nutup pusing.
2. Pikeun nyeri panon, nyeri tikoro sareng sungut nyeri.
3. Hal ieu dianggo pikeun panyakit, bareuh sareng nyeri, tanpa kaendahan saatos borok.
Salaku tambahan, tulisan ieu nganggo ngubaran panyakit jantung koronér angina pectoris sareng nyeri huntu, ngagaduhan pangaruh kuratif anu tangtu.

 

Spésifikasi

Barang Standar
Aksara Kristal serpihan bodas, sareng bau kamper tiis
Titik lebur 204—209 ℃
Rotasikeun khusus + 34 ° ~ + 38 °
Identipikasi (1) Éta kedah réaksi positip
(2) Éta kedah nyumponan sarat
Tés Nilai PH kedah nyumponan sarat
Teu pabaliut Résidu résidu ≤ 3.5mg
Logam beurat 0,000005
Uyah arsénis 0,000002
Tekad eusi Ngandung Borneol (C10H18O)) 96% mnt

Ngepak

25KG / KARTON


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami