Pepelakan Tutuwuhan

  • 100% Pure and Natural Camphor powder cas 76-22-2

    Bubuk bubuk Camphor murni 100% sareng Alami 76-22-2

    Kristal warna-jarami, kristal semi-tembus dikumpulkeun tina celah dina batang tangkal camphor evergreen anu megah anu tumuh janten langkung 130 kaki (40-50m). Tangkal ieu dianggap suci ku Cina sareng nyayogikeun kami résin kristal na.

  • High purity 98%min Leaf Alcohol cas 928-96-1 cis-3-Hexenol

    Kasucian luhur 98% mnt Daun Alkohol cas 928-96-1 cis-3-Hexenol

    Ngaran kimia: Daun Alkohol

     
    Sinonim: cis-3-Hexenol
    Formula Molekuler : C6H12O
     
    Dénsitas: 0,848 g / mL dina 25 ° C (cahayana.)
     
    Nomer CAS: 928-96-1
  • pure and nature menthol crystal / L-menthol 99% with good price cas 2216-51-5

    murni sareng alam menthol kristal / L-menthol 99% kalayan harga harga cas 2216-51-5

    L-Menthol, sanyawa organik, henteu aya warna kristal hérik atanapi granular. Éta mangrupikeun komponén utami tina minyak atsiri peppermint sareng peppermint. Éta aya dina kaayaan bébas sareng éster .Menthol ngagaduhan 8 isomér, anu ngagaduhan sipat aroma anu béda. L-menthol ngagaduhan aroma mentol sareng pangaruh pendingin, racemthol ogé ngagaduhan pangaruh pendingin, sareng isomér sanésna henteu ngagaduhan épék pendingin. Éta tiasa dianggo salaku deodorant kanggo odol, parfum, inuman sareng permén. Dianggo dina ubar salaku stimulan, akting dina kulit atanapi mémbran mukosa sareng gaduh pangaruh pending sareng antipruritik; Éta tiasa dianggo pikeun nyeri sirah, irung, faring sareng laringitis.

  • 100% pure natural Beta pinene in bulk CAS 127-91-3

    100% murni alami Béta pinene dina seueur CAS 127-91-3

    béta-Pinéna (β-pinene) nyaéta cairan anu teu aya warna, leyur dina alkohol,

    tapi henteu cai.

    Éta ngagaduhan bau sapertos pinus héjo héjo. Éta lumangsung sacara alami dina Rosemary,

    peterseli, Dill, Basil, yarrow, sareng acuk. Éta ogé mangrupikeun konstituén utama tina

    hop ambu sareng rasa.

  • 100% pure natural Alpha Pinene in bulk CAS 7785-26-4

    100% murni Alfa Pinene dina jumlah CAS 7785-26-4

    Alpha Pinene dextro diisolasi tina minyak karét karétin

    atanapi minyak atsiri sanés anu beunghar ku alfa pinene, éta seueur dianggo

    salaku bahan awal pikeun sintésis terpineol,
    kapur barus, dihydromyrcenol, bearol, sandenol sareng résin terpene.

    Alpha Pinene dextro HOP mendakan panggunaan panengah farmasi aktif optik, perawatan palawija sareng industri kimia aroma.

     

  • Good price Carvacrol liquid cas 499-75-2

    Harga saé Carvacrol cair cair 499-75-2

    Ngaran Kimia: Carvacrol

    CAS: 499-75-2

    Panampilan: teu warnaan sareng cairan konéng entéh

  • High quality liquid Tristyrylphenol ethoxylates CAS 99734-09-5 with good price

    Kualitas tinggi cair Tristyrylphenol ethoxylates CAS 99734-09-5 kalayan harga anu saé

    Kualitas tinggi cair Tristyrylphenol ethoxylates CAS 99734-09-5 kalayan harga anu hadé Detil produk: Nami Kimia: Tristyrylphenol ethoxylates Formula Molecular : C30H24O. (C2H4O) n CAS: 99734-09-5 Aplikasi: surfaktan non-ionik anu seueur diterapkeun dina agrochemicals. Paking: 25kg / kendang atanapi 200kg / kendang, atanapi numutkeun sarat anjeun. Éta kedah disimpen di tempat anu garing, tiis sareng airiness, hindarkeun insolasi sareng kalembaban, jaga jauh tina oksida ITEM INDEX Karakteristik Bulak konéng l ...
  • 100% pure and natural Geranyl butanoate cas 106-29-6

    100% murni tur alami Geranyl butanoate cas 106-29-6

    100% murni sareng alami Geranyl butanoate cas 106-29-6 Rincian produk: Nami Kimia: Geranyl butanoate CAS 106-29-6 Aplikasi: Panganteur organik, Pembungkus Rempah: Dipak dina kendang, beurat bersih 25kg, 50kg, 175kg ITEM INDEX Penampilan Tanpa Warna kana cairan konéng bulak Ambu buah seger Amis (GC) ≥97% Hébat Gravitasi @ 25 ℃ 0.890 ~ ​​0.898 Indéks Réfraktif @ 20 ℃ 1.455 ~ 1.460 * Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal ...
  • 100% pure and natural L-menthyl Acetate cas 2623-23-6 with good price

    100% murni sareng alami L-menthyl Acetate cas 2623-23-6 kalayan harga anu saé

    100% murni sareng alami L-menthyl Acetate cas 2623-23-6 kalayan harga anu hadé Detil produk: Nami Kimia: L-menthyl Acetate Sinonim: cis-1,3, trans-1,4-menthol acetate Molecular Formula: C12H22O2 Bobot Molekul : 198.3 No CAS.: 89-48-5 No Einecs.: 201-911-8 Aplikasi: Dianggo salaku rempah pikeun bahan panyedutan, buah, buah, sareng sajabana, dianggo dina tuangeun sareng inuman. Dipaké dina kosmétik, cai WC, ogé dipaké dina sabun; Éta ogé tiasa didamel kana rasa Wétan sareng rasa jeruk. Pakét: Dipak dina d ...
  • Pure and Natural extract essential oil Lavender Oil in bulk quantity

    Ekstrak murni sareng Alami minyak penting minyak Lavender dina jumlah ageung

    Minyak atsiri tiasa dianggo dina produk dupa, urut sareng terapi fisik. Aya dua rupa: hiji nyaéta minyak atsiri majemuk; anu sanésna nyaéta 100% minyak atsiri murni. Éta tiasa ngajantenkeun jalma ngarasa rileks dina awak sareng pikiran, janten tiasa ngajagi jalma tina panyakit sareng sepuh.

  • pharmaceutic grade natural and pure Borneol / D-borneol 96%

    grade pharmaceutic alami sareng murni Borneol / D-bearol 96%

    Ngaran Produk: Natural Borneol

    Bagian Tutuwuhan: Daun ditanggung alami

    Metode ékstraksi: distilasi uap

  • High grade China Wood Oil pure and nature Tung Oil CAS 8001-20-5

    Kelas tinggi Minyak Kayu Cina murni sareng alam Tung Minyak CAS 8001-20-5

    Tung minyak, ogé dikenal salaku China Wood Oil, Lumbang oil, Noix d'abrasin (fr.) Atanapi ngan saukur minyak kai, didamel tina biji siki tangkal Tung (Aleurites fordii sareng Aleurites montana, kulawarga Euphorbiaceae).
    Minyak tong dipaké salaku bahan pengawet pikeun kapal kai. Minyak nembus kai, teras hardens pikeun ngabentuk lapisan hidrofobik anu teu kabebeng (ngusir cai) dugi ka 5 mm kana kai. Salaku bahan pengawet éta épéktip pikeun padamelan luar di luhur sareng handapeun taneuh, tapi lapisan ipis ngajantenkeun kirang mangpaat dina prakna.

12 Teras> >> Halaman 1/2