produk

Katalis platinum Asam kloroplatinat héksahydrat / Asid kloroplatinat (Pt 37.5%) CAS: 16941-12-1

Pedaran pondok:

Ngaran Kimia: Asam kloroplatinat

Nami sanésna: Chloroplatinic acid hexahydrate

CAS: 16941-12-1

Formula molekular: Cl6H2Pt

Kasucian: Platinum:37,5%


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Katalis platinum Asam kloroplatinat héksahydrat / Asid kloroplatinat kalayan harga anu saé

CAS: 16941-12-1

Detil produk:

Ngaran Kimia: Asam kloroplatinat

Nami sanésna: Chloroplatinic acid hexahydrate

CAS: 16941-12-1

Formula molekular: Cl6H2Pt

Kasucian: Platinum:37,5%

Aplikasi

1. Éta mangrupikeun komponén aktif katalis hydrodehydrogenation dina industri pétrokimia.

2. Dianggo salaku réagen kimia sareng katalis, sareng ogé pikeun présipitasi alkaloid.

3. Dipaké pikeun nyiapkeun katalis logam mulia sareng palapis logam mulia sareng pelapis.

4. Pikeun endapan kalium, rubidium, cesium sareng thallium, sareng kanggo misahkeun ion ieu tina ion natrium

Déskripsi Anu Hubungan sanés

Paking:

500g / 1kg / botol, 5kg / karton, 10kg / karton, 25kg / karton

Panyimpenan kedahna tiis, garing sareng ventilasi.

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Bubuk jeruk atanapi kristal coklat semu beureum
Eusi logam mulia
Pt: ≥37.5%
* Salaku tambahan: urang tiasa nyintésis produk numutkeun pamundut konsumén

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami