produk

Kasucian luhur 2-Chlorobenzonitrile OCBN 99.5% CAS 873-32-5

Pedaran pondok:

Ngaran produk: 2-Chlorobenzonitrile

Alias: OCBN; o-chlorobenzonitrile

CAS RN 873-32-5

EINECS No.: 212-836-5

Formula molekular: C7H4ClN

Beurat molekul: 137.5664

eusi:99% -99.5%

penampilan: bodas atanapi konéng héjo konéng / kristal jarum


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kelas menengah panengah organik 2-Chlorobenzonitrile / OCBN 99.5% CAS 873-32-5

Rincian Produk:

Ngaran produk: 2-Chlorobenzonitrile

Sinonim: OCBN; o-chlorobenzonitrile

CAS RN 873-32-5

EINECS No.: 212-836-5

Formula molekular: C7H4ClN

Beurat molekul: 137.5664

eusi:99% -99.5%

penampilan: bodas atanapi konéng héjo konéng / kristal jarum

Kagunaan: sintésis organik panengah; pewarna sareng panengah médis, panengah tina bahan kimia rupa

Spésifikasi

Barang
Indéks
Penampilan
Kristal bodas-bodas (Cairan transparan)
Kasucian
≥ 99.0
Uap (%)
≤ 0,2
2-Chlorotoluene (%)
≤ 0.3
4-Chlorobenzonitrile (%)
≤ 0.3
Salaku tambahan: urang tiasa ngadamel nyintésis salaku paménta indéks konsumén

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami