produk

Ekstrak murni sareng Alami minyak penting minyak Lavender dina jumlah ageung

Pedaran pondok:

Minyak atsiri tiasa dianggo dina produk dupa, urut sareng terapi fisik. Aya dua rupa: hiji nyaéta minyak atsiri majemuk; anu sanésna nyaéta 100% minyak atsiri murni. Éta tiasa ngajantenkeun jalma ngarasa rileks dina awak sareng pikiran, janten tiasa ngajagi jalma tina panyakit sareng sepuh.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ekstrak murni sareng Alami minyak penting minyak Lavender dina jumlah ageung

Detil produk:

Ngaran Kimia: Minyak Lavender

Minyak atsiri tiasa dianggo dina produk dupa, urut sareng terapi fisik. Aya dua rupa: hiji nyaéta minyak atsiri majemuk; anu sanésna nyaéta 100% minyak atsiri murni. Éta tiasa ngajantenkeun jalma ngarasa rileks dina awak sareng pikiran, janten tiasa ngajagi jalma tina panyakit sareng sepuh.

Ngaran Produk
Minyak Lavender
Fitur
Minyak lavender diekstraksi kalolobaan tina kembang pepelakan lavender, utamina ngalangkungan distilasi uap. Kembang lavender sifatna seungit sareng parantos dianggo pikeun ngadamel potpourri mangabad-abad. Sacara tradisional, minyak atsiri lavender ogé parantos dianggo dina ngadamel parfum. Minyak ieu pohara kapaké dina aromaterapi sareng seueur persiapan aromatik sareng kombinasi. Minyak lavender campuran saé sareng seueur minyak atsiri sanés kalebet cedarwood, pinus, sage clary, geranium, sareng pala. Ayeuna, minyak atsiri lavender remen dianggo dina sababaraha rupi kalebet minyak aromaterapi, gél, infus, losion, sareng sabun.
Pamakéan
1. Panolak Bug
Bau minyak atsiri lavender kuat pikeun seueur jinis bug sapertos reungit, midges, sareng ngengat. Larapkeun sababaraha minyak lavender dina kulit anu kabuka nalika di luar pikeun nyegah gigitan anu ngaganggu ieu. Salajengna, upami anjeun kajantenan digigit ku salah sahiji bug éta, minyak atsiri lavender ngagaduhan sipat anti-radang anu bakal ngirangan iritasi sareng nyeri anu aya hubunganan sareng gigit bug.
2. Ngajukeun Saré
Minyak atsiri lavender nyababkeun bobo anu parantos ngajantenkeun rekomendasi umum pikeun pangobatan alternatif insomnia. Panilitian anu sering dilakukeun pikeun penderita manula parantos nunjukkeun paningkatan rutinitas bobo nalika pangobatan bobo normalna diganti ku sababaraha minyak atsiri lavender anu disimpen dina bantalna. Éta ngagaduhan pangaruh anu santai pikeun jalma yén éta sering tiasa ngagentoskeun ubar modéren pikeun masalah bobo.
3. Ngajaga Sistem Saraf Séhat
Minyak atsiri Lavender ngagaduhan aroma anu menenangkan anu ngajantenkeun obat kuat pikeun saraf sareng masalah karesahan. Ku alatan éta, éta ogé tiasa ngabantosan dina ngarawat migrain, nyeri sirah, déprési, tegangan saraf sareng setrés émosional. Ambu anu nyegerkeun ngaleungitkeun kacapean saraf sareng gelisah bari ogé ningkatkeun aktivitas méntal. Éta ngagaduhan pangaruh anu ditalungtik sacara hadé dina sistim saraf otonom, sabab éta sering dianggo salaku pangobatan pikeun insomnia sareng ogé salaku cara pikeun ngatur kerentanan tingkat jantung. Hiji studi nunjukkeun yén jalma anu nyandak tés nunjukkeun panurunan anu signifikan dina setrés méntal sareng kahariwang, ogé ningkatna fungsi kognitif nalika aranjeunna nghirupan minyak lavender sareng minyak rosemary sateuacan nyandak tés.
Panyimpenan
Lestarikeun di Toko anu ditutup sacara tertutup di tempat anu tiis sareng garing, dipisahkeun tina cahaya panonpoe.
Hirup rak
Dua taun dina kaayaan Panyimpenan saé sareng disimpen jauh tina cahaya panonpoe langsung
Pakét
1kg / botol, 25kg / kendang, 50kg / kendang, 180kg / kendang

Spésifikasi

Penampilan
henteu aya warna pikeun minyak volatilitas warna konéng, Kalayan a
ciri aroma lavender seger
Kapadetan relatif
0.875 ~ 0.895
Indéks réfraktif
1.457 ~ 1.470
Rotasi optik
–3 ° ~ –11 °
Kelarutan
gampang leyur dina langkung ti 75% étanol
Eusi
linalyl asetat45% Linalool 12% pinene, jsb
* Salaku tambahan:
Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun spésifikasi énggal numutkeun paménta khusus tina klien kami.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami