produk

murni sareng alam menthol kristal / L-menthol 99% kalayan harga harga cas 2216-51-5

Pedaran pondok:

L-Menthol, sanyawa organik, henteu aya warna kristal hérik atanapi granular. Éta mangrupikeun komponén utami tina minyak atsiri peppermint sareng peppermint. Éta aya dina kaayaan bébas sareng éster .Menthol ngagaduhan 8 isomér, anu ngagaduhan sipat aroma anu béda. L-menthol ngagaduhan aroma mentol sareng pangaruh pendingin, racemthol ogé ngagaduhan pangaruh pendingin, sareng isomér sanésna henteu ngagaduhan épék pendingin. Éta tiasa dianggo salaku deodorant kanggo odol, parfum, inuman sareng permén. Dianggo dina ubar salaku stimulan, akting dina kulit atanapi mémbran mukosa sareng gaduh pangaruh pending sareng antipruritik; Éta tiasa dianggo pikeun nyeri sirah, irung, faring sareng laringitis.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

murni sareng alam menthol kristal / L-menthol 99% kalayan harga harga cas 2216-51-5

Detil produk:

Ngaran Kimia: L-menthol, kristal mentol

CAS: 2216-51-5

Rumus molekular: C10H20O

Kasucian: 99% mnt

Mentholdidamel dina daun, bahan utama dina minyak pepermin, sareng mangrupikeun salah sahiji monoterpenes siklik. Éta mangrupikeun minyak atsiri anu penting pisan dihasilkeun ku pepelakan, kalobaannana diwangun ku hériterpén, monoterpén sareng sesquiterpén, khususna dina iklim haneut. Sababaraha pigmén pepelakan penting nyaéta terpenoid atanapi sanyawa anu ngandung gugus terpenoid.

Fitur

L Menthol Crystal anu tiis, nyegerkeun, sareng ngagaduhan aroma minty anu kuat. Aranjeunna sering dianggo dina kosmétik, salves, balm, krim obat, lozenges tikoro, odol, obat kumur, permén karét, penyemprot kaki, nyeri atanapi produk awak anu nyéépkeun, sampo, kondisioner, liniment, krim cukur, panyemprot lisan atanapi tikoro, komprési, ubar minyak, sareng gel pendingin. Kristal menthol alus teuing pikeun dipaké dina produk ieu pikeun ngabantosan nyeri otot sareng nyeri, batuk, kamacetan, flu, sareng masalah pernapasan luhur. Kusabab kristal Menthol konsentrasi pisan, ngan ukur sakedik pisan anu diperyogikeun dina produk. Nalika mésér kristal Menthol émut yén kristal mentol kualitas saé biasana ngandung henteu kirang ti 99,4% mentol.

Aplikasi

1.Menthol boga pangaruh kana peradangan panon, nyeri tikoro, borok dina sungut;

2.Menthol dianggo pikeun ngubaran campak rubella; ngarareunah ku perasaan distension dina dada jeung daérah hypochondriac;

3.Menthol ngagaduhan fungsi nyeri sirah dina influenza, inféksi pernapasan luhur sareng panyakit demam epidemis sanés dina tahap inital.

Ngepak

Paking:

1kg / kantong, 25kg / karton

Spésifikasi

BARANG
INDEX
Penampilan
kristal acicular henteu warnaan, kalayan bau khas mint
Kasucian,%
≥ 99
Titik lebur
42 ℃ ~ 44 ℃
Rotasi optik
-50 ℃ - -49 ℃
Résidu Non-volatile,%
≤0.05
Kelarutan
1g sampel leyur dina 5ml 90% étanol
Nguji produk ieu numutkeun <Pharm.tandard> Panyimpenan: tetep dina tempat anu tiis, garing sareng teduh.
* Salaku tambahan: Perusahaan tiasa nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal numutkeun ka paménta khusus ti klien kami.

Produk Patali

1.

  100% Pure Natural Béta Pinene Dina Bulk CAS 127-91-3

2.

  Kelas Farmasi Thymol Kristal Bubuk Cas 89-83-8

3.

  100% Minyak Kayu Manis murni sareng Alam CAS 8007-80-5

4.

  100% Murni Sareng Alam 50% 65% 85% Minyak Pinus Dina Harga Anu Saé Cas 8002-09-3

5.

  98% Min Daun Alkohol Cas 928-96-1 Cis-3-Hexenol

6.

  100% Alami Pinene Alami Murni Dina CAS Massal 7785-26-4

7.

  Citral Murni Sareng Alam CAS 5392-40-5

8.

  Bubuk Campur Campur 100% Murni Sareng Alami Cas 76-22-2

9.

  Kelas Farmasiutika Alami sareng Murni Borneol / D-Borneol 96%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami