Pangleyur

  • High grade 99.9% DMSO Dimethyl sulfoxide cas 67-68-5

    Kelas tinggi 99,9% DMSO Dimethyl suloksida cas 67-68-5

    Dimethyl sulokside (DMSO) mangrupikeun sanyawa sulfida organik. Éta cair henteu warnaan, teu aya bau sareng transparan dina suhu kamar. Mangrupikeun jinis panyerepan Uap cair kahuruan. Éta ngagaduhan ciri polaritasitas tinggi, titik didih anu luhur, non-proton, dicampur sareng cai, karacunan rendah sareng stabilitas panas anu saé. Éta leyur dina étanol, propanol, benzol, kloroform sareng seueur perkawis organik. Éta katelah "Omnipotent Solvent"

  • 99.5% MIBK Methyl Isobutyl Ketone CAS 108-10-1 4-Methyl-2-pentanone

    99.5% MIBK Methyl Isobutyl Ketone CAS 108-10-1 4-Methyl-2-pentanone

    Produk ieu cair transparan tanpa warna kalayan bau camphor, mp-80 ° C, bp 117 ~ 118 ° C, n20D 1.3960, kapadetan relatif 0,801, fp56 ° F (13 ° C), ampir leyur dina cai, tapi tiasa ngabentuk azeotrope Cai produk ngagaduhan titik anu ngagolak 87,9 ° C, kadar cai 24,3%, sareng eusi keton 75,7%, sareng kaliru ku pelarut organik sapertos phenol, aldehida, éter atanapi bénzéna. Produk ieu toksik sareng uap ngambek panon sareng saluran pernapasan.

  • 99% Diethylene glycol monoethyl ether acetate(DCAC) CAS 112-15-2

    99% Diethylene glycol monoethyl éter acetate (DCAC) CAS 112-15-2

    DCAC tiasa dianggo salaku réagen coalescing tina cet emulsion. Kusabab kaleyuran anu hadé sareng

    laju lalaunan ngejat, éta mangrupikeun pangleyur idéal dina produksi cet nitrocellulose garing garing, cet alami atanapi cet semprot. Produk ieu ogé seueur dianggo dina produksi médis sareng péstisida; salaku bahan beberesih sareng usap pikeun panel kaca dina industri éléktronik.

  • high grade 98% Triethylene glycol monomethyl ether (TEM) cas 112-35-6

    kelas tinggi 98% Triethylene glycol monomethyl éter (TEM) cas 112-35-6

    Ngaran produk: Triethylene glycol monomethyl éter (TEM)

    No CAS.: 112-35-6

    Kapadetan: 1.049±0,005

    Kasucian: 98% mnt

    Aplikasi:

    TM tiasa dianggo salaku cairan rem motor sareng bahan baku sintésis organik.

  • high grade 99.98% THF Tetrahydrofuran cas 109-99-9

    kelas tinggi 99,98% THF Tetrahydrofuran cas 109-99-9

    Ngaran Kimia: Tetrahydrofuran

    Sinonim: 1,4-Epoxybutane; Butilén oksida; Cyclotetramethylene oxide; Furanidine; THF

    CAS: 109-99-9

    Kapadetan (25 ° C): 0,887 g / mL dina 20 ° C

    Rumus molekular: C4H8O

    Kasucian: 99,9% mnt

  • Trimethyl Orthoformate TMOF 99% cas 149-73-5

    Trimethyl Orthoformate TMOF 99% cas 149-73-5

    Ngaran Inggris: Trimethyl orthoformate

    CAS #: 149-73-5

    EINECS No.: 205-745-7

    Beurat Molekul: 106.12

    Formula molekular: C4H10O3

    Kasucian: 99% mnt

    Jenis: Sintésis organik

  • 99.9% Dichloromethane/ Methylene dichloride cas 75-09-2

    99,9% Dichloromethane / Methylene dichloride cas 75-09-2

    Ngaran Kimia: Dichloromethane; Métiléna diklorida

    Formula Molekul: CH2Cl2
    CAS: 75-09-2
     
    Kasucian: 99,9% mnt
  • 99% Dipropylene glycol monomethyl ether (DPM) CAS 34590-94-8

    99% Dipropylene glycol monomethyl éter (DPM) CAS 34590-94-8

    Ngaran produk: Dipropylene glycol monomethyl éter

     
    CAS: 34590-94-8

    MF: CH3OC3H6OC3H6OH
     
    Kelas: 99% mnt
  • high purity 99.9% IPA Isopropyl Alcohol with good price cas 67-63-0

    purity tinggi 99,9% IPA Isopropyl Alkohol kalayan harga alus cas 67-63-0

    Isopropil alkohol mangrupikeun produk kimia penting sareng bahan baku. Utamana dipaké dina farmasi, kosmétik, plastik, wewangian, cet sareng dianggo salaku agén déhidrasi sareng agén pembersih dina industri éléktronika, dianggo dina nyetak tinta sareng perekat. Ogé dianggo dina cet, ipis, beberesih sareng poles, sareng pembasmian permukaan, pembasmian di rumah sakit, pepelakan ngolah kadaharan. Isopropil alkohol ogé dianggo salaku pangleyur dina minyak sareng koloid, ogé pikeun tuang lauk dina pembuatan pakan konsentrat.

  • Factory offer good price Dichloroethane 99% cas 1300-21-6

    Pabrik nawiskeun harga anu saé Dichloroethane 99% cas 1300-21-6

    Utamana dipaké pikeun vinil klorida; Étiléna glikol; Asam oksalat; Ethylenediamine.Tetraethyl kalungguhan; Polyvinyl polyamine and bibenzoyl salaku bahan baku. Ogé dianggo salaku gajih; Résin; Pelarut karét, agén beberesih garing, péstisida kecuali krisan mimiti; Kafein; Vitamin; Ékstraksi hormon, agén ngabasmi, impregnator, dewaxing minyak bumi, agén antiseismik, ogé dianggo dina produksi péstisida sareng inséktisida farmasi; Piperazine. Dianggo dina tatanén salaku tuangeun; Fumigants pikeun séréal; Disinfectants taneuh, jsb.