Surfactants & Amines

  • Tallow diamine polyoxyethylene ether(2,5,15)

    Tallow diamine polyoxyethylene éter (2,5,15)

    (CH2CH2O) xH (R nyaéta alkil, diamine sareng étil amine alkyl)

    Formula Kimia : R — N (CH2CH2O) yH

    Sipat Physicochemical : Produk cair atanapi padet dina suhu kamar, sipat tahan panas anu saé, sareng kasaluyuan anu saé sareng résin, leyur dina bénzéna, phenixin, acetone sareng pelarut polar sanésna, kagiatanana ningkat ku C2H4O ditambah sababaraha tina paningkatan

  • C8/10 ether amine

    C8 / 10 éter amina

    Formula Kimia : RO-CH2CH2CH2NH2 Sunda nyaéta alkil)

    Harta Fisikokimia: Cairan konéng henteu warnaan atanapi hampang sareng bau amonia iritasi lemah, henteu gampang leyur dina cai, gampang

    leyur dina kloroform, alkohol, étil éter jeung bénzéna. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun uyah anu ngaréaksikeun sareng asam.

  • C8/10 ether diamine

    C8 / 10 diaméter éter

    Formula Kimia : RO-CH2CH2CH2NH2 Sunda nyaéta alkil)

    Harta Fisikokimia: Cairan konéng henteu warnaan atanapi hampang sareng bau amonia iritasi lemah, henteu gampang leyur dina cai, gampang

    leyur dina kloroform, alkohol, étil éter jeung bénzéna. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun uyah anu ngaréaksikeun sareng asam.

  • C12/14 ether amine

    C12 / 14 éter amina

    Formula Kimia : RO-CH2CH2CH2NH2 Sunda nyaéta alkil)

    Harta Fisikokimia: Cairan konéng henteu warnaan atanapi hampang sareng bau amonia iritasi lemah, henteu gampang leyur dina cai, gampang

    leyur dina kloroform, alkohol, étil éter jeung bénzéna. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun uyah anu ngaréaksikeun sareng asam.

  • C16/18 ether amine

    C16 / 18 éter amina

    Formula Kimia : RO-CH2CH2CH2NH2 Sunda nyaéta alkil)

    Harta Fisikokimia: Cairan konéng henteu warnaan atanapi hampang sareng bau amonia iritasi lemah, henteu gampang leyur dina cai, gampang

    leyur dina kloroform, alkohol, étil éter jeung bénzéna. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun uyah anu ngaréaksikeun sareng asam.

  • C12/14 ether diamine

    C12 / 14 diaméter éter

    Formula Kimia : RO-CH2CH2CH2NH2 Sunda nyaéta alkil)

    Harta Fisikokimia: Cairan konéng henteu warnaan atanapi hampang sareng bau amonia iritasi lemah, henteu gampang leyur dina cai, gampang

    leyur dina kloroform, alkohol, étil éter jeung bénzéna. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun uyah anu ngaréaksikeun sareng asam.

  • High quality N-Oleyl-1,3-propylene diamine CAS 7173-62-8

    Kualitas luhur N-Oleyl-1,3-propylene diamine CAS 7173-62-8

    Bodas atanapi rada konéng padet dina suhu lingkungan, éta janten cair sareng bau amonia sakedik nalika dipanaskeun, leyur dina sababaraha jinis pelarut organik, henteu leyur dina cai.

    Éta mangrupikeun sanyawa dasar organik sareng tiasa ngahasilkeun uyah anu ngaréaksikeun sareng asam sareng bakal réaksi ku karbon dioksida upami kakeunaan dina hawa.

  • High quality N-Oleyl-1,3-propylene diamine(oleyl diamine) CAS 7173-62-8

    Kualitas tinggi N-Oleyl-1,3-propylene diamine (oleyl diamine) CAS 7173-62-8

    tawaran pabrik N-Oleyl-1,3-propylene diamine (oleyl diamine) CAS 7173-62-8 Detil produk: Ngaran Kimia: N-Oleyl-1,3-propylene diamine CAS: 7173-62-8 Density (25 ° C ): 0,851 ± 0,06 g / cm3 Formula molekul: C21H44N2 Formula Kimia: R [NH (CH2) 3] nNH2, n = 1,2,3… (R nyaéta alkil) Sipat Physicochemical: Bodas atanapi konéng rada konéng dina suhu lingkungan, robah jadi cair kalayan bau amonia rada Sipat: Bodas atanapi rada konéng padet dina suhu lingkungan, janten cair ...
  • N-tallow triamine

    N-jangkung triamine

    Formula Kimia: R [NH (CH2) 3] nNH2, n = 1,2,3… (R nyaéta alkil)

    Pasipatan Physicochemical: Bodas atanapi konéng rada padet dina suhu lingkungan, éta janten cair kalayan bau amonia sakedik

  • N-hydrogenated tallow-1,3- propylene diamine (diamine 86) CAS 68603-64-5

    N-hidrogénasi jangkung-1,3- propyléna diamine (diamine 86) CAS 68603-64-5

    Nami Kimia: N-hidrogénasi jangkung-1,3- propilénna diamin

    Produk Anu Hubungan: N-tallow-1,3-propylene diamine (diamine 806)

    Kodeu Produk: diamine 86

    CAS 68603-64-5

  • N-coco-1,3-propylene diamine (diamine 24) CAS 61791-63-7

    N-coco-1,3-propylene diamine (diamine 24) CAS 61791-63-7

    Ngaran Kimia: N-coco-1,3-propylene diamine

    Kode Produk: diamine 24

    CAS 61791-63-7

  • 99% CPC powder Cetylpyridinium chloride cas 123-03-5 Hexadecylpyridinium chloride

    99% bubuk CPC Cetylpyridinium chloride cas 123-03-5 Hexadecylpyridinium chloride

    Ngaran Kimia: Cetylpyridinium klorida

    Sinonim: 99% bubuk BPK; Hexadecylpyridinium klorida
    CAS: 123-03-5
    Formula molekular: C21H38ClN
    Kasucian: 99%
123456 Teras> >> Halaman 1/9