Perlakuan Cai

  • High purity Corrosion Inhibitor 99.5% powder 1,2,3-Benzotriazole (BTA) cas 95-14-7

    Pambatas Korosi purity tinggi 99.5% bubuk 1,2,3-Benzotriazole (BTA) cas 95-14-7

    Murni Korosi Penghambat Penghalang 99.5% bubuk 1,2,3-Benzotriazole (BTA) cas 95-14-7 Detil produk: Nami Kimia: 1,2,3-Benzotriazole (BTA) CAS NO.: 95-14-7 Formula: Kasucian C6H5N3: 99,5% mnt Pasipatan sareng Pamakéan: BTA pait, henteu bau, titik golak nyaéta 204 ℃ (15mmHg), leyur dina alkohol, bénzéna 、 toluene 、 kloroform sareng dimethylformamide, sareng rada leyur dina cai. Éta biasana dianggo salaku karat-pencegah, cairan antijamur, aditif antioksidan (kalebet minyak pelumas, minyak hidrolik ...
  • High quality Isothiazolinones CMIT/MIT cas 55965-84-9

    Kualitas luhur Isothiazolinones CMIT / MIT cas 55965-84-9

    5-Chloro-2-métil-3 (2H) -isothiazolone kalayan 2-métil-3 (2H) -isothiazolone / Isothiazolinone CMIT-MIT cas 55965-84-9 Detil produk: Ngaran Produk: Isothiazolinone CMIT-MIT Isothiazolinone CMIT-MIT mangrupikeun produk kompléks 5-Chloro-2-métil-3 (2H) -isothiazolone kalayan 2-métil-3 (2H) -isothiazolone CAS No.: 55965-84-9 Widang aplikasi: Leueur dianggo dina industri kosmétik, cét, polimér dumasar cai, cairan motong logam, perekat, tinta, pewarna, sareng cairan parafin; ogé tiasa dianggo pikeun ...
  • High quality Polyethylene glycol monomethallyl ether HPEG(or VPEG) cas 31497-33-3

    Kualitas luhur Polyethylene glycol monomethallyl éter HPEG (atanapi VPEG) cas 31497-33-3

    Kualitas luhur Polyethylene glycol monomethallyl éter HPEG (atanapi VPEG) cas 31497-33-3 Detil produk: Ngaran Produk: Polyethylene glycol monomethallyl éter HPEG CAS: 31497-33-3 MF: CH2 = C (CH3) CH2O (CH2CH2O) nH Aplikasi: HPEG henteu toksik, henteu ngairitasi ku leyur cai anu saé sareng moal janten buruk hidrolisis. Éta ngagaduhan gangguan anu saé sareng seueur sanyawa. Éta mangrupikeun bahan baku penting pikeun agén pangirangan cai polycarboxylate anu ngagaduhan fasilitas panyebaran anu saé. Ieu ha ...
  • Factory supply 10% BIT 1,2-Benzisothiazolin-3-one CAS 2634-33-5

    Pasokan pabrik 10% BIT 1,2-Benzisothiazolin-3-hiji CAS 2634-33-5

    Pasokan pabrik 10% BIT 1,2-Benzisothiazolin-3-hiji CAS 2634-33-5 Detil produk: Nami Produk: 1,2-Benzisothiazolin-3-hiji Nami sanés: 10% BIT CAS No.: 2634-33-5 Widang aplikasi Cocog sareng aplikasi dina polimér dumasar cai, kulit, cet, tékstil, percetakan sareng pewarna, cairan motong logam, perekat, tinta, pewarna, industri dispersi pewarna pikeun nolak korosi Ciri-ciri kinerja 1. Ngawula salaku spéktrum lega, panjang -biocide abadi pikeun maéhan seueur baktéri, jamur sareng ragi; éta ...
  • liquid HEDP 60% 1-Hydroxyethylidene-1,1-diphosphonic acid cas 2809-21-4 Etidronic acid monohydrate

    cairan HEDP 60% 1-Hydroxyethylidene-1,1-diphosphonic acid cas 2809-21-4 Asid étrononat monohidrat

    Kualitas tinggi 99% Diethylene glycol monoethyl éter acetate (DCAC) CAS 112-15-2 Detil produk: Nami Produk: Diethylene glycol monoethyl éter acetate (DCAC) CAS: 112-15-2 MF: CH3COOCH2CH2OCH2CH2OC2H5 Kelas: 99% mnt Fitur: HEDP mangrupikeun panghambat korosi asam organofosforat. Éta tiasa chelate sareng Fe, Cu, sareng Zn jsb ion logam sareng ngawangun sanyawa kompleks anu stabil. Éta tiasa ngaleyurkeun bahan teroksidasi dina permukaan logam ieu. Handapeun 250 ℃ HEDP nunjukkeun skala anu hadé sareng korosi hind ...
  • powder HEDP 90% 1-Hydroxyethylidene-1,1-diphosphonic acid cas 2809-21-4 Etidronic acid monohydrate

    bubuk HEDP 90% 1-Hydroxyethylidene-1,1-diphosphonic acid cas 2809-21-4 Asid étrononat monohidrat

    bubuk HEDP 90% 1-Hydroxyethylidene-1,1-diphosphonic acid cas 2809-21-4 Asid étronronat monohidrat Detil produk: Nami Produk: bubuk HEDP 90% Nami Lain: 1-Hydroxyethylidene-1,1-diphosphonic acid CAS No .: 2809-21-4 Formula Molekul: C2H8O7P2 Penampilan: bubuk bodas Aplikasi: Perawatan Cai Kasucian: 90% mnt Aplikasi: 1.HEDP dianggo salaku skala sareng hambatan korosi dina medar sistem cai anu tiis, sawah sareng tekanan low-boiler dina widang sapertos salaku kakuatan listrik, kimia kimia ...
  • Good price 30% 40% 50% 90% Sodium polyacrylate for Polycarboxylic antiscale and dispersant cas 9003-04-7

    Harga anu saé 30% 40% 50% 90% Sodium polyacrylate pikeun Polycarboxylic antiscale sareng dispersant cas 9003-04-7

    Harga anu saé 30% 40% 50% 90% Sodium polyacrylate pikeun Polycarboxylic antiscale sareng dispersant cas 9003-04-7 Detil produk: Nami Produk: Sodium polyacrylate Nami sanésna: cair Sodium polyacrylate 30%; cair Natrium poliakrilat 40%; cair Natrium poliakrilat 50%; bubuk Sodium polyacrylate 90% CAS No.: 9003-04-7 Formula Molekuler: (C3H3NaO2) n Penampilan: bubuk bodas / cairan henteu berwarna Aplikasi: Cai Perawatan Kasucian: 30% 40% 50% 90% Pasipatan: Éta leyur cai sanyawa polimér ...
  • Factory offer good price BTA-Na 40%/50% sodium benzotriazole CAS 15217-42-2;148918-02-9

    Pabrik nawiskeun harga anu saé BTA-Na 40% / 50% natrium benzotriazole CAS 15217-42-2; 148918-02-9

    Harga saé Benzotriazole natrium BTA-Na 40% Sodium benzotriazolate CAS 15217-42-2; 148918-02-9 Detil produk: Nami Kimia: Sodium benzotriazolate Sinonim: Benzotriazole sodium; Benzotriazole sodium BTA-Na 40%; BTA-Na 40%; Sodium BTA Molecular Formula : C6H4N3Na CAS: 15217-42-2 atanapi 148918-02-9 Perkenalan: Agén pangobatan cai ngarujuk kana agén kimia anu dianggo pikeun pangubaran cai. Hal ieu seueur dianggo dina kimia, minyak bumi, industri lampu, kimia unggal dinten, tekstil, nyetak sareng ngawarnaan, constru ...
  • Good price CAS 9003-05-8 PAM Polyacrylamide powder for water treatment

    Harga saé bubuk CAS 9003-05-8 PAM Polyacrylamide kanggo pangobatan cai

    Harga anu saé CAS 9003-05-8 PAM bubuk Polyacrylamide pikeun pangubaran cai Detil produk: Ngaran Produk: Polyacrylamide CAS No.: 9003-05-8 Formula Molekul: C3H5NO PAM mangrupikeun polimér anu leyur cai liniér kalayan sipat flocculasi, kentel, geser, ngaréduksi résistansi sareng dispersi, jst. Hal ieu seueur dianggo dina bidang pangeboran minyak, penambangan, cuci batubara, pembuatan kertas sareng panguburan cai, sareng sajabana Jenis PAM: Anionic PAM utami dianggo dina pilihan mineral, metalurgi, cuci batubara, f ...
  • Good price water treatment chemicals Trichloroisocyanuric acid 90% TCCA powder/ tablet CAS 87-90-1

    Bahan kimia pangobatan cai harga alus Asam Trichloroisocyanuric 90% bubuk TCCA / tablet CAS 87-90-1

    Bahan kimia pangobatan cai harga alus Asam Trichloroisocyanuric 90% bubuk TCCA / tablet
    CAS 87-90-1

    Detil produk:
    Nami Produk: Asam Trichloroisocyanuric

    Sinonim : TCCA 90%; 1,3,5-Trichloro-1-triazine-2,4,6 (1H, 3H, 5H) -trione.

    No CAS.: 87-90-1

    Formula Molekul: C3Cl3N3O3

  • Good price water treatment chemical Polymaleic Acid(HPMA) Hydrolyzed Polymaleic Anhydride CAS 26099-09-2

    Perawatan cai harga kimia Asam Polymaleic Acid (HPMA) Hydrolyzed Polymaleic Anhydride CAS 26099-09-2

    Pangubaran cai harga kimia kimia Polymaleic Acid (HPMA) Hydrolyzed Polymaleic Anhydride CAS 26099-09-2 Detil produk: Nami Produk: Hydrolyzed Polymaleic Anhydride Nami Lainnya: Hydrolyzed Polymaleic Anhydride (HMPA); Asam Polymaleic CAS No.: 26099-09-2 Formula Molekul: (C4H404) n Penampilan: Umur poék transparan cair Aplikasi: Perawatan Cai Kasucian: 50% mnt Fitur: HPMA mangrupikeun polimérida beurat molekul anu handap, kalayan beurat molekul 400-800 . Teu aya karacunan, leyur dina cai, ...
  • Good price Organic intermediates 2-Iodo-1-(4-methylphenyl)-1-propanone CAS 236117-38-7

    Harga anu saé panengah organik 2-Iodo-1- (4-methylphenyl) -1-propanone CAS 236117-38-7

    Harga anu saé panengah organik 2-Iodo-1- (4-methylphenyl) -1-propanone CAS 236117-38-7 Detil produk: Nami Kimia: 2-Iodo-1- (4-methylphenyl) -1-propanone CAS: 236117- 38-7 Formula molekular: C10H11IO Kasucian: 99% mnt perantara farmasi efisien tinggi
123 Teras> >> Halaman 1/3